Zakelijk, bulkafname

Zakelijke klanten maar ook consumenten kunnen bij ons grote hoeveelheden afnemen voor gereduceerde prijzen. U kunt het beste gebruik maken van het contact formulier. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een passende aanbieding welke scherper geprijst is dan onze online prijzen. Daarbij geven wij ook de verwachtte levertijd(en) van de door u aangevraagde producten aan. U kunt ook aangeven welke verzendmethode u wenst:

  • Normale pakketpost met barcode
  • Aangetekende pakketpost met barcode verzekerd tot €500,-
  • Extra verzekerde pakketpost verzekerd tot €5500,-
  • Spoedlevering binnen Nederland voor 10.30 bezorgd

Minimale afname hoeveelheden

Om in aanmerking te komen voor gereduceerde prijzen geldt een minimum aankoop bedrag van €150,- (exclusief BTW) van 1 soort product. De producten worden alleen aangeboden per rol, per kaart of per grootverpakking.

Voor niet-online bestellingen onder de 150 euro rekenen wij 5 euro adminstratiekosten voor handmatige facturering en verwerking van uw bestelling.

Intracommunautaire leveringen

Wij leveren ook aan zakelijke klanten binnen de Europese Unie waarbij de BTW naar de klant wordt verlegt (intracommunautaire levering). De producten worden alleen aangeboden per rol, per kaart of per grootverpakking en een minimum aankoopbedrag van €150,- (exclusief BTW).  Onder dit bedrag rekenen wij €5,00 adminstratiekosten. Het verschaffen van BTW nummer en bedrijfsregistratie nummer is vereist.