Winkelinformatie Eulalie

Eulalie staat voor kwaliteit en diversiteit in fournituren, gadgets en mode accessoires. Wij vullen continue ons uitgebreide assortiment aan om u een zo breed mogelijke keuze te kunnen bieden. Wij zijn ook altijd geïnteresseerd in uw wensen. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar producten welke niet in ons assortiment voorkomen kunt u hierover altijd contact met ons opnemen. 

Eulalie biedt u:

- Topmerken in fournituren en mode accessoires volgens de laatste trends
- Snelle levering via onze vaste koeriersdiensten
- Veilig betalen met 10 verschillende betaalmogelijkheden
- Voor 16 uur besteld volgende werkdag in huis
- Veilig winkelen op onze webwinkel, uw ingevoerde gegevens worden versleuteld en goed beveiligd opgeslagen.

Is Eulalie een veilige online winkel?

Wij zijn sinds 2009 begonnen met de online verkoop van fournituren en mode accessoires. In het verleden hebben wij ook een Thuiswinkel waarborg gehad maar hebben dit na een aantal jaren weer opgezegd omdat een keurmerk bij deze organisatie erg veel geld kost en weinig toegevoegde waarde heeft (in onze ogen). Andere keurmerken zijn sowieso niet betrouwbaar en meer misleidend. Zo nu en dan is er in de media berichtgeving over frauduleuze webwinkels waarbij een waarborg het enige betrouwbare lijkt. Als u een aankoop bij onze webwinkel niet vertrouwd kunt u altijd contact met ons opnemen (telefonisch of per email).  Zoals in onze betaalinformatie pagina staat vermeld maken wij gebruik van Multisafepay. Dit is een betrouwbaar betaalsysteem dat meerdere online betaalsystemen op een veilige manier ondersteund. Ook is het voor ons eenvoudiger retour betalingen uit te voeren en onze administratie te onderhouden. U kunt ook kiezen een betaling rechtstreeks aan ons over te maken. (Zoals op 6-11-2023 in de media is bericht hebben alle frauduleuze webwinkels een buitenlands bankrekening nummer, bij ons is dit niet het geval).  Op deze link : vraaghetdepolitie.nl kunt u meer informatie vinden hoe te controleren of een webwinkel betrouwbaar is.

Geef uw mening

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, veilig online winkelen, goede service en snel leveren. Om deze te kunnen waarborgen en te verbeteren, is uw mening belangrijk voor ons. Gebruik het  contact formulier om te laten weten wat u van onze nieuwe webshop en service vindt. 

Onze adresgegevens

(Geen bezoek adres)
Eulalie VOF
Noorddijk 4
1463PJ Noordbeemster
Nederland

Bereikbaarheid:

Telefoonnummer: 0299-727017
Vanaf ma t/m vrij van 10:00 tot 16:00
E-mailadres: contact@eulalie.nl

Algemeen:

KvK nummer: 63793482
BTW nummer: NL855404620B01
Bankrekening: NL07ABNA0530552604
IBAN nr. : NL07ABNA0530552604
BIC code: ABNANL2A