Betaalmogelijkheden

iDeal

Eulalie biedt u de mogelijkheid om met iDeal te betalen. U betaalt in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. U doorloopt dezelfde stappen zoals u bij het internetbankieren gewend bent. Het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Eenvoudig en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van uw bank. Deze betaalservice is onder andere beschikbaar voor klanten van ABN AMRO bank, Rabobank, SNS bank, Fortis, ING bank, Triodos bank, Royal bank of Scotland, Friesland bank, ASN en Deutsche bank.

Paypal

Eulalie biedt u de mogelijkheid met Paypal te betalen. Paypal is een internationaal geaccepteerde veilige betaalvorm, welke wordt toegepast en geaccepteerd door bijvoorbeeld E-bay of Marktplaats.nl. U moet zich aanmelden in het PayPal betaal systeem welke aan uw creditcard- of uw bankrekening wordt gekoppeld. Voor meer informatie bezoek de website van Paypal.

Creditcard

U kunt uw bestelling betalen met de volgende creditcards: VISA, MasterCard, American express en Maestro.

Sofort Banking

Met SOFORT Banking kunt u gebruik maken van uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.

Mister Cash

Mistercash is een betaalsysteem in Belgie die in 1979 is ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de voormalige ASLK oftewel Fortis, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het iDeal betaalsysteem in Nederland.

Giropay

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDeal.

Bank overboeking

Bankoverboeking is een veel voorkomende manier van betalen. Sinds de overgang naar IBAN en SEPA is het eenvoudig betalingen internationaal over te boeken.


Algemeen

Alle prijzen van de producten welke via websites van Eulalie verkocht worden zijn inclusief BTW, dit geldt niet voor landen buiten de Europese Unie. Prijs-, model-, uitvoeringswijzigingen en typefouten voorbehouden.